• Teaser Image

Bodibilder Goran Ćopić: Zalet iz Beča ka Barseloni

Stižu dani u kojima će apatinski bodibilder Goran Ćopić nastupiti na dva značajna svetska takmičenja koji ujedno predstavljaju i krunu njegove dosadašnje karijere.

Već u subotu 16. septembra kao član državne reprezentacije Ćopić nastupa na Kupu Beča a to su ujedno i kvalifikacije za amatersku Olimpiju, izuzetno cenjeno nadmetanje bodibildera celog sveta.  Nastup u Beču je samo usputna stanica u kojoj on tempira formu za nadmetanje u Španiji nedelju dana kasnije:  

 

- U ovom trenutku sam na granici teške kategorije do 100 kilograma što mi je i cilj. Gledao sam snimke od prošle godine i uveren sam u ulazak u finale, kaže Ćopić. 

  Nastupaće u Beču, ali mislima će već biti u Barseloni na ćuvenom „Arnold  classic“-u (od 22. do 24. septembra) za koji je učesničku kartu dobio trijumfom na „Xplode classic sports festival-u 2017". - Prvi put sam na jednom tako jakom svetskom takmičenju. Dolaze takmičari iz celog sveta, i san svakog bildera je upravo nastup na klasiku, konstatuje Goran Ćopić. 

 Nastupi u Beču i Barseloni  zaokružuju uspešnu sezonu apatinskog bildera u kojoj je bio na korak do titule prvaka Balkana. Zadovoljan je sezonom iza sebe, ali opuštanja nema. Beč i Barselona moraju staviti pečat na sve do sada urađeno. Goran Ćopić je uveren da u konkurenciji najboljih bildera sveta može naći svoje mesto – u samom vrhu. 

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG